Ohjeet ponikouluun

Turvallisuus - ykkösasia!
Turvallisuus on meille ehdoton ykkösasia ja siksi tallin sääntöjä tulee noudattaa. Tallilla ovista sisälle tullessa on oikealla puolella SOS - merkityssä kaapissa EA-laukku sekä tallin turvallisuusasiakirja sekä tarvittavat, tärkeät numerot.

 

Pidämme tallin alueen rauhoitettuna ja opetus on suunnattu kokonaisuudessaan ainoastaan osallistuville oppilaille jotta pystymme takaamaan rauhallisen ja turvallisen ympäristön. Meillä kaikkeen toimintaan kuuluu myös ohjattu ponien kanssa oleminen, niiden hoito sekä varustus, joten riittää kun saavutte paikalle noin 5 minuuttia ennen varattua aikaa. Jos tallin pihassa ei näy ketään, odota hetki rauhassa ja ihastele mahdollisesti näkyviä poneja aidan takaa ❤︎ 

Ulkopuolinen koiraliikenne pidetään tallin alueella mahdollisimman vähäisenä ja ​aina kytkettynä. Älä päästä koiria ponien lähelle turvallisuussyistä. Piha-alueen aidan toiselle puolen ei saa mennä ja sillä puolen oleville koirille annetaan kokonaan oma rauha.


Huomioi myös että varmakin oppiponi saattaa kokea sateenvarjot, lastenrattaat, pulkat ja muut lepattavat, rapisevat, kolisevat asiat sekä äänet epäilyttävinä, jopa pelottavina, ja reagoida niihin pakoeläimen tavoin. Tallin piha-alueella liikutaan varovaisuutta noudattaen ja ponit huomioiden rauhallisesti, eikä se sisällä lasten leikkialuetta. 

Vakuutukset
Ponimme ja toimintamme ovat vastuuvakuutettuja, mutta emme ole vakuuttaneet oppilaitamme. Oppilaalla tulisi olla oma tapaturmavakuutus.

Varusteet
Kypärä ja säänmukaiset, tallikohtaiset vaatteet sekä hanskat.

Kuumalla lyhyet housut on kivat, mutta eivät ehkä kaikkein käytännöllisimmät. Pakkasilla taas harvoin törmää liikapukeutumiseen. Turvaliivi on hyvä lisä muttei pakollinen. Tarvittaessa kypärän saa lainaksi. Kumpparit kura-aikaan ja ratsastaessa. Ratsastaessa myös varrelliset, kannalliset kengät käyvät. Emme korvaa tai muuten vastaa unohdetuista, tallilla kadonneista tai rikki menneistä tavaroista. Kännykkää saa pitää mukana mutta ei käyttää toiminnan aikana, jotta keskittyminen pysyy ponien luona. 
 

Yhteyshenkilö
Tallilla tulee olla voimassa oleva huoltajan puhelinnumero.
Vakioryhmien tiedotus kulkee ponikoulun omien WA-ryhmien kautta. Rästipaikat itsenäisesti poimittavana kalenterista. Tiedotus tarvittaessa txt / wa ja @-posti. Emme kerää, emmekä käytä tietojanne kuin tarvittavaan yhteydenpitoon. Saatte aina tarkistaa tietonne, poistamme ne halutessanne, emmekä luonnollisesti jaa niitä ulkopuolelle. (GDPR)


Maksut
Yksittäiskerroilla kortti- tai käteismaksu, vakioryhmissä myös laskutus.

Oma vakioryhmäpaikka vahvistetaan maksamalla lasku viimeistään ensimmäisen käyntikerran jälkeen ja vakiopaikat varataan ensisijaisesti koko kaudeksi (syys 08-12 ja kevät 01-05) 10 x sarjoissa. Kymppikortti on voimassa 3kk:tta, jonka aikana mahdolliset rästikerrat käytettävissä aina kun sopivissa ryhmissä tilaa. 2019 syyskauden käyntikerrat nähtävissä ja tarkistettavissa kalenterista täältä.
 

Peruutukset ja poissaolot
Tehtävä viimeistään 24h ennen varattua aikaa txt / wa 044 3579 573. Peruuttamatonta tai tämän jälkeen peruutettua aikaa ei hyvitetä.
Muita kautta ilmoitettuja peruutuksia ei huomioida. Tallilla on oikeus peruuttaa tunnit huonojen (esm. kova pakkanen), turvallisuutta vaarantavien (myrskyt jne.) ilmojen- tai sairastumisen tiimoilta. Tällöin kerrat peruutetaan heti kun tilanne varmistuu, kuitenkin samana päivänä viimeistään kaksi tuntia ennen opetuksen alkua, viestillä.


Vakioryhmäläisten rästikerrat.
Ajallaan peruutetun, käyttämättä jääneen kerran voi käyttää pois varaamalla vapaa paikka sopivista ryhmistä kymppikortin voimassaoloaikana. Käyttämättä jääneistä kerroista osallistujan (huoltajan) on ensisijaisesti itse pidettävä huoli. Peruutettua korvauskertaa ei korvata uudella kerralla. Rästikertoihin käy kaikki vapaat vakiokertojen ja muiden sopivien ryhmien ajat, jotka näet ja voit varata kalenterista.

 

Ja tiivistetysti vielä tärkeimmät:
- Huolehdi että oma tapaturmavakuutus on voimassa.
- Maksut käteisellä tai kortilla, vakiokerrat viimeistään ensimmäisen käyntikerran jälkeen.
- Muista tarvittaessa peruuttaa osallistuminen ajoissa!
- Rästikerrat sovittava mahdollisimman pian pois. 

 

 

Kiitos kun jaksoit lukea, näitä noudattamalla toiminta on kaikille selkeää ja turvallista ツ

Raviponikoulu
HEPSIS Team, Rusko.
hepsisteam@gmail.com /​044 3579 573

Lavamäentie 392, 21310 Vahto

  • Facebook
  • Instagram

Olemme Suomen Hippos Ry:n hyväksymä raviponikoulu

Meillä voit maksaa myös kortilla!