top of page

Tervetuloa tallille!

Talli on ponien koti, ja säännöt on laadittu turvallisuutta sekä kaikkien hyvinvointia ajatellen. Lue siis sääntöihin rauhassa ja ole rohkeasti yhteydessä mikäli sinulla on mitään kysyttävää. Meillä kaikkeen toimintaan kuuluu ohjattu ponien kanssa oleminen, hoito sekä varustus, joten riittää kun saapuu paikalle noin 5 minuuttia ennen varattua aikaa. Jos tallin pihassa ei näy ketään, odota hetki rauhassa ihastelemalla mahdollisesti näkyviä poneja aidan takaa. ツ 

 

1. Turvallisuus - ykkösasia!
Turvallisuus on meille ehdoton ykkösasia ja siksi tallin sääntöjä tulee noudattaa. Ovista sisälle tullessa on oikealla puolella SOS - merkityssä kaapissa EA-laukku sekä tallin turvallisuusasiakirja ja tärkeät numerot.
 
2. Opetus osallistuville oppilaille
Opetus on suunnattu kokonaisuudessaan ainoastaan osallistujille jotta pystymme takaamaan rauhallisen ja turvallisen ympäristön. 

 

3. Koirat kiinni
Ulkopuolinen koiraliikenne pidetään tallin alueella vähäisenä ja aina kytkettynä. Älä päästä koiria ponien lähelle. Talon ja tallin väliselle aidalle ei saa mennä ja sillä puolen oleville koirille annetaan kokonaan oma rauha.

4. Oppiponikin on herkkä pakoeläin
Varminkin oppiponi voi kokea sateenvarjot, lastenrattaat, pulkat ja lepattavat, rapisevat, kolisevat asiat sekä äänet epäilyttävinä, jopa pelottavina ja reagoida niihin pakoeläimen tavoin. Tallin alueella liikutaan siis varovaisuutta noudattaen ja ponit huomioiden rauhallisesti, eikä se sisällä lasten leikkialuetta. 

5. Vakuutukset
Ponimme ja toimintamme ovat vastuuvakuutettuja, mutta emme ole vakuuttaneet oppilaitamme. Oppilaalla tulisi olla oma tapaturmavakuutus.

6. Varusteet
Kypärä (tarvittaessa lainakypärä tallilta) ja säänmukaiset, tallikohtaiset vaatteet sekä hanskat. Kuumalla lyhyet housut on kivat, mutta eivät ehkä kaikkein käytännöllisimmät. Pakkasilla taas harvoin törmää liikapukeutumiseen. Turvaliivi on hyvä lisä muttei pakollinen. Kumpparit kura-aikaan ja ratsastaessa, ratsastaessa myös varrelliset, kannalliset kengät käyvät. Emme korvaa tai muuten vastaa unohdetuista, tallilla kadonneista tai rikki menneistä tavaroista. Kännykkää saa pitää mukana mutta ei käyttää toiminnan aikana, jotta keskittyminen pysyy ponien luona. 
 
7. Yhteyshenkilö
Tallilla tulee olla huoltajan puhelinnumero Hopotissa. Muistathan kertoa turvallisuuden ja terveyden kannalta oleelliset asiat oppilaasta. Vakioryhmien tiedotus kulkee Hopotin kautta. Varmistathan siis että tilillä oleva sähköposti on oikein ja tili on otettu postien tiimoilta käyttöön. Emme kerää, emmekä käytä tietojanne kuin tarvittavaan yhteydenpitoon. Saatte aina tarkistaa tietonne, poistamme ne halutessanne, emmekä luonnollisesti jaa niitä ulkopuolelle. (GDPR)

8. Maksut, varaukset ja rästit
Hopotin kautta paikkojen varaamisten yhteydessä. Yksittäiskerroilla myös kortti- tai käteismaksu. Oma vakioryhmäpaikka vahvistetaan Hopotin kautta varatessa. Vakiopaikat varataan ensisijaisesti koko kaudeksi (syys 08-12 ja kevät 01-05). Kymppikortti on voimassa 3kk:tta kerrallaan.  

9. Peruutukset ja poissaolot
Tehtävä viimeistään 12h ennen varattua aikaa ensisijaisesti Hopotin kautta tai txt / wa 044 3579 573. Peruuttamatonta tai tämän jälkeen peruutettua aikaa ei hyvitetä eikä muita kautta ilmoitettuja peruutuksia huomioida. Tallilla on oikeus peruuttaa tunnit huonojen (esm. kova pakkanen, helle), turvallisuutta vaarantavien (ukkoset, myrskyt jne.) ilmojen- tai sairastumisen tiimoilta. Tällöin kerrat peruutetaan heti kun tilanne varmistuu, wa-viestillä.

10. Vakioryhmäläisten rästikerrat
Ajallaan peruutetun, käyttämättä jääneen kerran voi käyttää pois varaamalla paikka sopivista ryhmistä tallikortin  voimassaoloaikana Hopotin ehtojen mukaisesti. Käyttämättä jääneistä kerroista osallistujan (huoltajan) on ensisijaisesti itse pidettävä huoli. Peruutettua korvauskertaa ei korvata uudella kerralla. Rästikertoihin käy kaikki vapaat vakiokertojen ja muiden sopivien ryhmien ajat, jotka näet ja voit varata Hopotista.

 Ja tiivistetysti vielä tärkeimmät:
- Huolehdi että oma tapaturmavakuutus on voimassa.
- Maksut ensisijaisesti Hopotin kautta.
- Muista tarvittaessa peruuttaa osallistuminen ajoissa.
- Rästikerrat sovittava ja käytävä ajallaan pois. 
 

Niin, ja meidät löydät metsän keskeltä osoitteesta Lavamäentie 392, Rusko. (HEPSIS Team) Jos eksyt, pirauta; 0443579573 - Tervetuloa!

GDPR

Kiitos kun jaksoit lukea, näitä noudattamalla toiminta on kaikille selkeää ja turvallista ツ

bottom of page