Mitä me teemme?

Tarjoamme toiminnallista raviponioppia aloitteleville sekä kokeneemmillekin. Meille tärkeää on myönteisten kokemuksien luominen, osallistujan vahvuuksien kehittäminen ja turvallinen toiminta. Osallistujien tulee pystyä rauhoittumaan talliympäristössä ja ponien lähellä. Jos pelko, arkuus tai keskittymisvaikeudet tekevät oppimisesta haastavaa, suosittelemme omaa ponioppi - aikaa, jolloin voimme rauhassa harjoitella omaan tahtiin. Oma ponioppi sopii myös muihin yksityisohjauksiin.

Vapaita paikkoja!


Kysy vapaita paikkoja ja mahdollisuuksia tulla tiimiimme mukaan! Raviryhmiin tilaa mahdollisuuksien mukaan, ponituntiset peruutuspaikkojen mukaan!

Katso kalenteri tästä ja kysy lisää!

Ponimme ovat pääammatiltaan raviponeja ja niiden osaaminen  painottuu ajamiseen. Ne ovat oman alansa ehdottomia oppimestareita  ja sellaisina haluamme ne pitää. Siksi on tärkeää opetella toimimaan poneja kuunnellen, kunnioittaen, reilusti ja ystävällisesti ja oppia näitä taitoja samalla itsekin! Meidän toiminta pohjautuu positiivisen sosiaalipedagogiikan ajattelutapaan.

Opetus ja toiminta:

 • Ravivakkarilaiset, 2h. 20€ /  20h. 185€
  Raviponipainotteisen toiminnan vakioryhmä, sisältäen aina ponien hoito- sekä käsittelyoppia. Joka kerralla ei välttämättä ajeta, vaan toimitaan talliympäristössä opetellen monipuolisesti kaikkea poneihin ja hevosiin liittyvää. Min. 3 osallistujaa / krt. Vapaille paikoille voi tulla myös irto- ja tutustumiskerroille, 20€/2h.

   

 • Ponituntinen, 1h. 20€
  Sopii n. 3 - 10 vuotiaille, yhdessä oman aikuisen kanssa. Hoidetaan poneja ja tehdään pieni talutusratsastus- tai ajolenkki (huoltaja toimii taluttajana) tai vähän tehtäviä kentällä. Rentoa ponioppia, yhteistä aikaa. Min. 2. - max. 3 osallistujaa / krt. 
  (Huomioi ratsastuksessa pituus- ja painorajat pikkuponeillamme, n. 140cm/35kg)
   

 • Oma ponioppi, 1h. 30€
  Kun toiveena on ihan omaa ponioppiaikaa ❤︎
   Tunti räätälöidä toiveiden mukaiseksi toimintamme puitteissa. Ratsastusta, ajoa, tai vaikka oppiin lastauksen, juoksuttamisen tai käsittelyn opetteluun! (Huomioi ratsastuksessa pituus- ja painorajat pikkuponeillamme, n. 140cm/35kg)

   

 • Poniavusteinen toiminta, 1h. 35€. / sopimuksen mukaan. 
  Tarjoamme myös poniavusteista toimintaa (hevosavusteinen sosiaalipedagogiikka -lisäkoulutus Ypäjän hevosopisto 2019.) ja koska uskomme yhteistyön voimaan eri ammattitahojen kanssa, tuon mielelläni oman pitkän hevosalan kokemukseni yhteen eri sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaisten, lääkäreiden ja opettajien kanssa. Pieniä poneja on helppo lähestyä, niiden kanssa toimiessa ja vaikka yhdessä ajaessa on helpompaa puhua vaikeistakin asioista. ​Ponimme ovat olleet jo apuna arjessa ADHD:n, erityisherkkyyden, ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriöiden kanssa.

   

 • Kurssit, ryhmät, tapahtumat ja muut vastaavat
  Järjestämme aihekursseja, kuten sennujen omat alkeis- ja ajokurssit, pienien ponikerholaisten alkuopit, pienrymien ponisynttärit, kepparitapahtumat, retket, tutustumispäivät, jne. Tulen myös mielelläni kertomaan toiminnastamme teidän luokse. Ota yhteyttä ja kerro mitä mielessä, suunnitellaan yhdessä!

  Hinnat sisältävät alv. 24% ja ratsastuksessa 10%. Kalenterimme vapaine paikkoineen näet tästä.
  ​ 
  Varatessasi paikan vahvistat lukeneesi ja hyväksyneesi tallitoimintamme ohjeet jotka näet tästä
   

Huomioithan että meillä on vain pikkuponeja ja näin ollen ratsastuksen paino- ja pituusrajat max. n. 35kg ja 140cm.

Kysy rohkeasti lisää, parhaiten saat kiinni hepsisteam(a)gmail.com - tai whatsappaamalla; 0443579573 / Maret. 

Raviponikoulu
HEPSIS Team, Rusko.
hepsisteam@gmail.com /​044 3579 573

Lavamäentie 392, 21310 Vahto

 • Facebook
 • Instagram

Olemme Suomen Hippos Ry:n hyväksymä raviponikoulu

hopoti-logo-preview.png

Meillä voit maksaa myös kortilla!