Mitä me teemme?

Tarjoamme toiminnallista hyvän mielen ponioppia kaikille. Meille tärkeää on myönteisten kokemuksien luominen, osallistujan vahvuuksien kehittäminen sekä kiireetön turvallinen toiminta. Toimintamme pohjautuu positiiviseen sosiaalipedagogiikaan.
 
Ponimme ovat pääammatiltaan raviponeja ja niiden osaaminen  painottuu ajamiseen. Ne ovat oman alansa ehdottomia oppimestareita  ja sellaisina haluamme ne pitää. Siksi on tärkeää opetella toimimaan poneja kuunnellen, kunnioittaen, reilusti ja ystävällisesti sekä oppia näitä taitoja samalla itsekin.

Opetus ja toiminta:

Ajoryhmät, 2h. 20€ / vakio 20h. 185€.
Monipuolisen raviponipainotteisen toiminnan vakioryhmä, sisältäen aina ponien hoito- sekä käsittely- ja valjastus että ajo-oppia. Joka kerralla ei välttämättä ajeta vaan toimitaan talliympäristössä opetellen monipuolisesti kaikkea poneihin ja hevosiin liittyvää. Min. 3 osallistujaa / krt. Vapaille paikoille voi tulla myös irto- ja tutustumiskerroille!

 

Ponituntinen, 1h. 20€
Noin 3 - 7 vuotiaille yhdessä oman aikuisen kanssa. Hoidetaan poneja ja tehdään pieni talutusratsastuslenkki (huoltaja toimii taluttajana!). Rentoa ponioppia ja yhteistä tekemistä. Min. 2. - max. 3 osallistujaa / krt. 
(Huomioi ratsastuksessa pituus- ja painorajat pikkuponeillamme, max. n. 140cm/35kg)
 

Yksityinen ponioppi, 1h. 30€
Oletko ratsastanut pitkään, mutta haluat nyt oppia valjastuksen? Oletko ehkä entinen ponityttö ja haluaisit jatkaa harrastusta mutta jännittää? Oletko tippunut selästä, kaipaat takaisin muttaa pelottaa niin paljon? Tai haluaako perheen pieni tuleva poniratsastaja ihan omaa oppiaikaa?
Räätälöidään toiveiden mukaiseksi toimintamme puitteissa. Myös esm. lastaus- ja muut tietotäsmätunnit, kysy! (Huomioi ratsastuksessa pituus- ja painorajat pikkuponeillamme, n. 140cm/35kg)

 

Poniavusteinen toiminta, 1h. 35€. / sopimuksen mukaan. 
Tarjoamme myös poniavusteista toimintaa (HASP Ypäjän hevosopisto 2019.). Lue lisää tästä

 

Kurssit, ryhmät, tapahtumat ja muut vastaavat, sopimuksen mukaan.
Järjestämme aihekursseja, kuten sennujen omat alkeis- ja ajokurssit, kepparitapahtumat, retket, tutustumispäivät, jne. Tulen myös mielelläni kertomaan toiminnastamme teidän luokse. Ideoi ja ota yhteyttä!  Kerro mitä mielessä, suunnitellaan yhdessä!

Hinnat sisältävät alv. 24% ja ratsastuksessa 10%. Kalenterimme löydät täältä.
​ Varaukset ensimmäisellä kerralla sähköpostilla hepsisteam(a)gmail.com tai viestillä 0443579573. Varatessasi paikan vahvistat lukeneesi ja hyväksyneesi tallitoimintamme ohjeet jotka näet tästä
 

Huomioithan että meillä on vain pikkuponeja ja näin ollen ratsastuksen paino- ja pituusrajat max. n. 35kg./140cm.

Kysy rohkeasti lisää, parhaiten saat kiinni hepsisteam(a)gmail.com - tai whatsappaamalla; 0443579573 / Maret. 

Raviponikoulu
HEPSIS Team, Rusko.
hepsisteam@gmail.com /​044 3579 573

Lavamäentie 392, 21310 Vahto

  • Facebook
  • Instagram
hopoti-logo-preview.png

Meillä voit maksaa myös kortilla!