top of page

Mitä me teemme?

Tarjoamme toiminnallista hyvän mielen ponioppia kaikille. Meille tärkeää on myönteisten kokemuksien luominen, osallistujan vahvuuksien kehittäminen sekä kiireetön turvallinen toiminta. Toimintamme pohjautuu positiiviseen sosiaalipedagogiikaan.
 
Ponimme ovat pääammatiltaan raviponeja ja niiden osaaminen  painottuu ajamiseen. Ne ovat oman alansa ehdottomia oppimestareita  ja sellaisina haluamme ne pitää. Siksi on tärkeää opetella toimimaan poneja kuunnellen, kunnioittaen, reilusti ja ystävällisesti sekä oppia näitä taitoja samalla itsekin.

Ratsastuksen ohjaus painottuu pienten ratsastajien alkeisiin ja perusasioiden syventämiseen. 
IMG_1911 3.jpg

Opetus ja toiminta:

Ajoryhmät, 2h. 25€ / vakiopaikka 20h. 220€.
Monipuolisen raviponipainotteisen toiminnan vakioryhmä lapsille ja nuorille, sisältäen ponien hoito- sekä käsittely- ja valjastus että ajo-oppia. Joka kerralla ei välttämättä ajeta vaan toimitaan talliympäristössä opetellen monipuolisesti kaikkea poneihin ja hevosiin liittyvää. Min. 3 osallistujaa / krt. Vapaille kertapaikoille voi tulla myös irto- ja tutustumiskerroille.

 

Ponituntinen, 1h. 22€
Noin 3 - 7 vuotiaille yhdessä oman aikuisen kanssa. Hoidetaan poneja ja tehdään pieni talutusratsastuslenkki (huoltaja toimii taluttajana!). Rentoa ponioppia jossa pääpaino on enemmän yhteisessä vanhempi-lapsi -toiminnassa ponin kanssa. Min. 2 - max 3 osallistujaa / krt. 
(Huomioi ratsastuksessa pituus- ja painorajat pikkuponeillamme, max. n. 140cm/35kg)
 

Oma ponioppi, 1h. 30€
Onko perheen pieni ratsastaja tippunut selästä ja takaisin satulaan kiipeäminen pelottaa, tai haluaako hän ihan vain omaa yksityistä oppiaikaa? Räätälöidään toiveiden mukaiseksi toimintamme puitteissa. Myös esm. Aikuisille suunnatut tietotäsmätunnit, kysy! (Huomioi ratsastuksessa pituus- ja painorajat pikkuponeillamme, n. 140cm/35kg)

Oma ponioppi, ajo. 1,5h. 40€.

Haluatko oppia valjastuksen ja ajon salat? Tai vaikka ostaa kaverille yllärinä oman valjastus- ja ajo-oppiajan lahjaksi? Kysy lisää! (Huomioi painorajat pikkuponeillamme ajossa n. 120kg / kärry.)
 

Poniavusteinen toiminta, 1h. 35€. / sopimuksen mukaan. 
Tarjoamme myös poniavusteista toimintaa (Hevosavusteinen sosiaalipedagogiikka -lisäkoulutus 2019.). Lue lisää tästä

 

Kurssit, ryhmät, tapahtumat ja muut vastaavat, sopimuksen mukaan.
Järjestämme aihekursseja, kuten sennujen omat alkeis- ja ajokurssit, retket, tutustumispäivät, jne. Tulen myös mielelläni kertomaan toiminnastamme. Ideoi ja ota yhteyttä! Kerro mitä mielessä, suunnitellaan yhdessä!

Hinnat sisältävät alv. 24% ja ratsastuksen ohjauksessa 10%. Kalenterimme löydät täältä.
Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa, vahvistathan tunnin sopivuuden ennen varausta sähköpostilla hepsisteam(a)gmail.com tai viestillä 0443579573. Varatessasi paikan vahvistat lukeneesi ja hyväksyneesi tallitoimintamme ohjeet jotka näet tästä
 

Huomioithan että meillä on vain pikkuponeja ja näin ollen ratsastuksen paino- ja pituusrajat max. n. 35kg./140cm. ja ajossa n. 120kg / kärry. 

Kysy rohkeasti lisää, parhaiten saat kiinni hepsisteam(a)gmail.com - tai whatsappaamalla; 0443579573 / Maret. 

hepsissuurellasydamella.png
IMG_5610.PNG
bottom of page