• hepsis

Disse-russi etsii oikeaa kotia

17 vuotias russruuna Umetrollets Desoto. Sk. n. 124cm. (Sirorakenteinen)

Ajettu, ratsastettu, hoidettu ja huollettu asianmukaisesti. Kiltti, ei potki eikä pure mutta on energinen ja toimelias. Jännittää vaihtuvia käsittelijöitä. Ei aloittelijoiden tai pienten lasten poni. Sopisi kokeneelle, rohkealle ja varmalle käsittelijälle, ehkä esm. asialliseen pihattoon, laumaan puuhailemaan. Ei ole kiertolainen, tullut kasvattajaltaan tänne. Hp. 2500€., vaihto myös mahdollinen rauhalliseen oppikonkariin tai raviponivarsaan (shettis).


Eli löytyisikö russruuna Disselle sopivampi koti?

Ruuna tuli raviponikoululle nuorisotyön harjoittelijaksi reilu vuosi sitten. Nyt olemme yhdessä tuumin todenneet, ettei ala ole ehkä se kaikkein sopivin tälle energiselle toiminnan sankarille.


Varsinais-Suomen Poniraviliigan ikinuori “Disse” 17 vuotta on siis valmis muuttamaan, jos uusi sopivampi koti löytyy. Disse on ajettu (startteja 92) ja ratsastettu, meillä pääosin talutuksessa ja kerran ammattilaisen toimesta. Toimii mutta tarvitsee rohkean ja jo vähän kokeneemman kuskin.


Poni on kiltti mutta nopea liikkeissään, eikä oikein ole pönöttelijätyyppiä, joka taas olisi hyvä ominaisuus ponikoulun opeponille. Rauhottuisi varmasti laumassa ja viihtyisi ehkä asiallisessa pihatossakin. Ei pahoja tallitapoja kuitenkaan, pysyy lauta-sähköaidassa, ei viihdy yksin mutta jää kyllä esm. talliin odottamaan kunhan on kotiutunut. Sympaattinen ja kiintyy ajan kanssa ihmiseensä, hoidettu asianmukaisesti, nyt ollut satunnaisella liikutuksella tilanteesta johtuen.


Huomioithan että Disse on tehnyt jo pesän meidän kaikkien sydämiin ja oikeanlainen sopiva koti on nyt se jota haetaan ja jolla on isosti painoarvoa. Poni asuu Varsinais-Suomessa Ruskon Vahdolla.

Aikuisten oikeasti kiinnostuneet yhteydenotot vain sähköpostilla hepsisteam(a)gmail.com tai soittamalla 044 3579 573 - Maret. (Tässä asiassa ei viestienvaihtoa!)


Ilmoa saa vinkata heille joilla voisi olla Dissen kokoinen aukko sydämessään ja ponista kiinnostuneet, ilmoituksen nähneet voivat olla itse suoraan rohkeasti yhteydessä!

342 katselukertaa

Raviponikoulu
HEPSIS Team, Rusko.
hepsisteam@gmail.com /​044 3579 573

Lavamäentie 392, 21310 Vahto

  • Facebook
  • Instagram
hopoti-logo-preview.png

Meillä voit maksaa myös kortilla!