• hepsis

Disse-russi etsii oikeaa kotia

Päivitetty: kesä 2

*Jo sovitut kaupat menivät peruun ponista riippumattomista syistä. Disse rauhoittui paljon päästessään tarhaamaan kavereiden kanssa ja päätimme vielä katsoa josko vallitseva mielentila siirtyisi myös opetushommiin mukaan. Jos kuitenkin uskot että juuri sinulla olisi sopivampi koti tarjolla, etkä hae kovalla kiireellä ponia, ota yhteyttä niin jutellaan!* 17 vuotias russruuna Umetrollets Desoto. Sk. n. 124cm. (Sirorakenteinen)

Ajettu, ratsastettu, hoidettu ja huollettu asianmukaisesti. Kiltti, ei potki eikä pure mutta on energinen ja toimelias. Jännittää vaihtuvia käsittelijöitä. Ei aloittelijoiden tai pienten lasten poni. Sopisi kokeneelle, rohkealle ja varmalle käsittelijälle, kaverilaumaan puuhailemaan. Laumassa myös toimelias, ei ehkä paras mahdollinen ystävä tosikkohevosille /-poneille. Ei ole kiertolainen, tullut kasvattajaltaan tänne. Hp. 2500€., vaihto myös mahdollinen rauhalliseen oppikonkariin tai raviponivarsaan (shettis).


Eli löytyisikö russruuna Disselle sopivampi koti?

Ruuna tuli raviponikoululle nuorisotyön harjoittelijaksi reilu vuosi sitten. Nyt olemme yhdessä tuumin todenneet, ettei ala ole ehkä se kaikkein sopivin tälle energiselle toiminnan sankarille.


Varsinais-Suomen Poniraviliigan ikinuori “Disse” 17 vuotta on siis valmis muuttamaan, jos uusi sopivampi koti löytyy. Disse on ajettu (startteja 92) ja ratsastettu, meillä pääosin talutuksessa ja kerran osaavamman ratsastajan toimesta. Toimii mutta tarvitsee rohkean ja jo vähän kokeneemman kuskin joka kertoo selkeästi mitä tehdään.


Poni on kiltti mutta nopea liikkeissään, eikä oikein ole pönöttelijätyyppiä, joka taas olisi hyvä ominaisuus ponikoulun opeponille. Rauhoittuisi varmasti laumassa ja viihtyisi ehkä asiallisessa pihatossakin. Ei pahoja tallitapoja kuitenkaan, pysyy lauta-sähköaidassa, ei viihdy yksin mutta jää kyllä esm. talliin odottamaan kunhan on kotiutunut. Sympaattinen ja kiintyy ajan kanssa ihmiseensä, hoidettu asianmukaisesti, nyt ollut satunnaisella liikutuksella tilanteesta johtuen.


Huomioithan että Disse on tehnyt jo pesän meidän kaikkien sydämiin ja oikeanlainen sopiva koti on nyt se jota haetaan ja jolla on isosti painoarvoa. Poni asuu Varsinais-Suomessa Ruskon Vahdolla.

Aikuisten oikeasti kiinnostuneet yhteydenotot vain sähköpostilla hepsisteam(a)gmail.com tai soittamalla 044 3579 573 - Maret. (Tässä asiassa ei viestienvaihtoa!)


Ilmoa saa vinkata heille joilla voisi olla Dissen kokoinen aukko sydämessään ja ponista kiinnostuneet, ilmoituksen nähneet voivat olla itse suoraan rohkeasti yhteydessä!

1,408 katselukertaa