Päätyöntekijät

Ilman näitä ei olisi HEPSIS Teamia. Korvaamattomat, pitkäaikaiset oppikonkarit. ​HEPSIS Teamin ydinporukka ja parhaat opettajat. Kuusi kilttiä, herkkää ja ystävällistä raviponia.

r-Stenstugu Doglas 16_1.jpg
Stenstugu Doglas

Synt. 1.6.98 Ruotsi. - Ruuna - Enn. 2.24,6.
Omistaja: HEPSIS Team
3v. oriiden ja ruunien ME vuosina -01 -06. 
Kriteriumvoitto sekä Derbykakkonen. 

 

Docke, sympaattinen maailmanennätysukkeli. Ehdoton raviponimaailman oppimestari,

sopii kaikille ja on aina valmiina töihin.

Silmäteräni, niin kovin rakas pappaponi.

r-Östertorps_Leffi_42_1.jpg
Östertorps Leffi

Synt: 30.4.97 Ruotsi. - Tamma - Enn. 2.50,5.
Omistaja: HEPSIS Team
Palkittu 2 x 39 pisteellä Ruotsissa. 

Leffi, herkkä oman arvonsa tunteva mummokuningatar. Arvostaa sisimmässään rauhallisuutta ja herkkää, kilttiä ponin käsittelytaitoa. Sopii rauhallisille ja kilteille poneilijoille.

Umetrollets Billy

Synt. 5.7.07 Ruotsi. - Ruuna - Enn. 2.46,1.
Omistaja: HEPSIS Team


Etsimme joukkoon yhtä isompaa pitkään ja hartaasti, sitten löytyi pikku Vili.

Jo alkumetreillä kävi kuitenkin ilmi ettei kaikki ole pienellä ponilla hyvin. Klinikkakäynnin jälkeen Vilin  takajaloista paljastui pitkälle edenneitä nivelrikko-muutoksia. Haaveet kilpakäyttöönkin ostetusta raviponista meni romukoppaan, mutta hyvän klinikka-avun ja hoidon avulla Vili pystyy tekemään vähän töitä. Vili on superkiltti ja rauhallinen positiiviponi.

Smedens Commander

Synt. 21.2.08 Ruotsi. - Ori - Enn. 2.58,4.
Omistaja: Varsinais-Suomen Poniraviliiga
2015 vuoden ravinuorisoponi.

 

Comsu, upea liinakko ori jonka taustalla on hurjan monta hyvää tyyppiä ja yritystä. Joskus vähän äijämäinen veijari, mutta sisimmiltään hyvin kiltti ja rauhaa rakastava nallekarhu.

 

Comsulla ei juuri kiirettä pitele ja onkin päätoiminen varma vetoponi. Sopii rauhallisille rapsuttelijoille ja epävarmemmille opettamaan rauhaa ja luottamusta.

Kaunisrannan Pauletta

Synt. 13.6.10 Suomi. - Tamma - Enn. 2.55,6.
Omistaja: HEPSIS Team
Leasing: Paputiimi
Kantakirjattu II palkinnolla.

 

Puuha-Papu, jonka elämäntehtävänä on syödä... Tekee kyllä töitä kun kertoo että palkaksi saa ruokaa. Turvallinen puuhastelija joka pitää halihetkiä vähän liian tylsinä. Sopii tomerille ja reippaille poneilijoille.
 

Pauskin kautta nuorisotoimintaa tukemassa:

A+ Tilit Oy, Team Ojanperä, Ravintola Hullu Poni,

Mari ja Silja Sipilä sekä Hanna E.

Umetrollets Desoto

Synt. 30.5.04 Ruotsi. - Ruuna - Enn. 2.09,8.
Omistaja: Varsinais-Suomen Poniraviliiga.


Porukan ikinuori toiminnan sankari, sielultaan villi uljas musta. Suurisydäminen Comsun omistajapoppoo osti toisen, vähän isomman russponin vähän isommille ponikoululaisille.

Disse tuli Vilin kanssa Ruotsista huonokuntoisena, mutta puolisen vuotta kuntoutusta hampaista kavioihin sai ponin näyttämään taas ponilta. 

Disse tunnustelee vielä nuorisotyön sopivuutta, oikeanlaisen paikan osuessa saattaa myös olla valmis muuttamaan. Katso myynti-ilmo tästä

Comsun ja Dissen omistaa joukko sydämellään ravinuorisotoimintaa tukevia yrityksiä ja yksityisiä;
1hevosvoima.com - AHA! Autokoulu - Andersson Camilla - Andersson Tuire - Bulleriina - Ehrlund Tuula & Inkku - Tea Kaila - Hankkija Turku - Hautakivikaiverrus Mäkelä Oy - Kankare Ronja - Kiviveistämö Levander Oy - Lehtinen Mari - Lehto Anne - Perhe Simiö - Puolikon Palvelut Oy - Tarmotassut - Tuurin Laatupaino - VS-Hevosjalostusliitto​