Päätyöntekijät

Ilman näitä ei olisi HEPSIS Teamia. Korvaamattomat, pitkäaikaiset oppikonkarit. ​HEPSIS Teamin ydinporukka ja parhaat opettajat. Kuusi kilttiä, herkkää ja ystävällistä raviponia.

Synt. 1.6.98 Ruotsi. - Ruuna - Ennätys 2.24,6.
Omistaja: HEPSIS Team
3v. oriiden ja ruunien ME vuosina -01 -06. 
Kriteriumvoitto sekä Derbykakkonen. 

 

Docke, sympaattinen maailmanennätysukkeli. Ehdoton raviponimaailman oppimestari,

sopii kaikille ja on aina valmiina töihin! 

Silmäterämme, kovin rakas pappaponi.

Synt. 5.7.07. Ruotsi. - Ruuna - Ennätys 2.46,1.
Omistaja: HEPSIS Team

 

Kun shettikset vievät varkain sydämen... 
Etsimme yhtä isompaa joukkoon pitkään ja hartaasti. Sitten löytyikin yksi pieni, jota jäi mieleen eikä lähtenyt sieltä pois. Koska uusien timanttien löytäminen ei ole ihan arkista puuhaa, päätettiin asiat järjestää niin että tämä pikku Docken suuriin saappaisiin opetteleva pikkuruuna saatiin isomman tallikaverinsa mukana tiimiimme.

Jo alkumetreillä kävi kuitenkin ilmi ettei kaikki ole pienellä ponilla hyvin. Klinikkakäynnin jälkeen Vilin  takajaloista paljastui mittavia, pitkälle edenneitä nivelrikko-muutoksia.
Nyt eletään päivä kerrallaan♡ 

Synt: 30.4.97. Ruotsi. - Tamma - Ennätys: 2.50,5.
Omistaja: HEPSIS Team
Palkittu 2 x 39 pisteellä Ruotsissa. 

Leffi, herkkä mummokuningatar, oman arvonsa  tunteva. Arvostaa sisimmässään rauhallisuutta ja herkkää, kilttiä ponin käsittelytaitoa.

Sopii rauhallisille ja kilteille poneilijoille.

Synt. 13.6.10. Suomi. - Tamma - Ennätys 2.55,6.
Omistaja: HEPSIS Team
Leasing: Paputiimi
Kantakirjattu II palkinnolla.

 

Kiltti tättähäärä, joka toisinaan osaa kysellä onks  pakko, kun vois vaan vaikka syödä... Tekee kyllä töitä kun kertoo että palkaksi saa ruokaa. Turvallinen puuhastelija, joka pitää halihetkiä ihan liian tylsinä! Sopii tomerille ja reippaille poneilijoille.
 

Pauskin kautta ravinuorisotoimintaa tukemassa:

Reni Ojanperä - Team Vuoriset - Anna Lähteenmäki
Ravintola Hullu Poni - Mari ja Silja Sipilä - Hanna E.

Synt. 21.2.08 Ruotsi. - Ori - Ennätys 2.58,4.
Omistaja: Varsinais-Suomen Poniraviliiga
2015 vuoden ravinuorisoponi.

 

Comsu, upea liinakko ori jonka taustalla on hurjan monta hyvää tyyppiä ja yritystä. Hiukan ujo, harkitsevainen ja rauhaa rakastava, jonka sydämessä asuu kuitenkin pieni nallekarhu.

 

Comsulla ei juuri kiirettä pitele ja onkin päätoiminen varma vetoponi. Sopii rauhallisille rapsuttelijoille ja epävarmemmille opettaman rauhaa ja luottamusta.

Synt. 30.5.04 Ruotsi. - Ruuna - Ennätys 2.09,8.
Omistaja: Varsinais-Suomen Poniraviliiga.


2018. syksyllä Comsun omistajakimpan kokouksessa liigalaiset esittivät isomman ponin, russin hankintaa, jotta kasvavilla lapsilla olisi jatkuvuutta harrastuksensa parissa. Ponikoululaiset olivat myös hartaasti toivoneet isompaa, koska shettikset jäivät niin nopeasti pieniksi, ratsastusta ajatellen. Pitkän etsinnän jälkeen löytyi Disse, toiminnan sankari.

 

Alkuun keskitytään saamaan hoikka koikkeliherra poninpyöreämmäksi ja sitten katsotaan mitä pörröisen mustan takaa alkaa kuoriutua... 

Comsun ja Dissen omistaa joukko sydämellään ravinuorisotoimintaa tukevia yrityksiä ja yksityisiä; 

1hevosvoima.com - AHA! Autokoulu - Andersson Camilla - Andersson Tuire - Bulleriina - Ehrlund Tuula & Inkku - Tea Kaila - Hankkija Turku - Hautakivikaiverrus Mäkelä Oy - Kankare Ronja - Kiviveistämö Levander Oy - Lehtinen Mari - Lehto Anne - Musti ja Mirri Masku - Perhe Simiö - Puolikon Palvelut Oy - Tuurin Laatupaino - VS-Hevosjalostusliitto​

Raviponikoulu
HEPSIS Team, Rusko.
hepsisteam@gmail.com /​044 3579 573

Lavamäentie 392, 21310 Vahto

  • Facebook
  • Instagram

Olemme Suomen Hippos Ry:n hyväksymä raviponikoulu

hopoti-logo-preview.png

Meillä voit maksaa myös kortilla!