top of page
ponnit.jpg

Ponit

Korvaamattomat pitkäaikaiset oppikonkarit, ​HEPSIS Teamin ydinporukka ja parhaat opettajat, työkaverit. Kuusi raviponia joista jokaisella on oma persoona ja omat oppinsa jokaiselle annettavaksi.


Neljä omaa, joista Docken ja Leffin kanssa yhteistä matkaa takana jo 19 vuotta. Comsun ja Dissen omistaa Varsinais-Suomen Poniraviliiga joka sisältää niin yksityisiä että yrityksiä. He ostivat Comsun 8 vuotta sitten tukeakseen lasten ja nuorten raviharrastusmahdollisuutta. Pauskin takaa löytyy myös niinikään pieni joukko nuorisotoiminnan tukijoita. Nämä kaksi tahoa ovat hurjan tärkeitä niin monelle lapselle ja nuorelle tehdessään ponien kautta arvokasta nuorisotyötä.

Smedens Commander


Comsu on 15 vuotias shetlanninponiori ja kaunis kuin karamelli. Luotettava ja rauhallinen poni, joka kuitenkin arvostaa myös omaa rauhaa. Vähän vahva ajaessa mutta ohjastajan taitojen karttumisen myötä kevenee.

Enn. 2.58,4.
Omistaja: V-S Poniraviliiga

 

 

 

 

Umetrollets Desoto

19 vuotias russiruuna Disse, ikinuori villisielu. Vähän erikoinen tyyppi, herkkä ja aavistuksen röyhkeä. Toimii sille sopivilla, vähän kokeneempien  tunneilla. Lue Dissen tarina tästä

Enn. 2.09,8.
Omistaja: V-S Poniraviliiga.

disperi.jpg

Kaunisrannan Pauletta

13 vuotias shetlanninponitamma Pauski, kiltti ja hötkyilemätön monitoimiponi, opastaa kaikkia ja kaikessa mutta osaa myös kyseenalaistaa ja mennä sieltä missä aita on matalin. Perso ruualle.

 

Enn. 2.55,6.

Leasing: Paputiimi

papulitalvi.jpg

Stenstugu Doglas

25 vuotias Docke, se niin kovin rakas, erityisen tärkeä pappaponi, sympaattinen maailmanennätysukkeli.

 

Osa-aikaeläkkeellä. Reippaiden 

junnuen suosikki ja aina valmiina töihin!

Enn. 2.24,6. (3v:den ME -01 - 06.)

doksu.jpg

Umetrollets Billy
 

Positiiviponi Vli, 16 vuotias superkiltti ja rauhallinen shetlanninponiruuna.
Ei oikein jaksa innostua  kentällä mutta kipittelee mielellään ponibaanalla. Pienten luottokaveri, niin ratsain että ajaen.

 

Enn. 2.46,1.

vili_21.jpg

Östertorps Leffi


Leffi, 26 vuotias shetlanninponitamma.

Herkkä ja oman arvonsa tunteva mummokuningatar. Arvostaa rauhallisuutta ja kilttiä käsittelyä. Ansaitulla eläkkeellä mutta ohjaa viisaudellaan vielä ponioppeja silloin tällöin käsittelyoppitunneilla.

 

Enn. 2.50,5.

r-Östertorps Leffi 46_1.jpg
bottom of page