top of page
  • Writer's picturehepsis

Kesä tallilla

Kesä ilman poneja ja tallilla oloa? Eeeeei... Tallikesä ponien kanssa sen olla pitää!

Kesän starttaa HEPSIS Teamin Tallipäivät seuraavasti:

1. 03.-05.06.

2. 17.- 19.06.

3. 08.-10.07.


Leirit sopivat 10 vuotiaista ylöspäin, ponikokemusta ei välttämättä tarvita, me autetaan ja ohjelma muokataan osallistujien ja toiveiden mukaan! Varmaan kuitenkin on, että hoidetaan poneja, opetellaan ponijuttuja, ajetaan ja voidaan kokeneempien kanssa käydä vaikka radallakin ajamassa, ilman kiirettä! Niin ja saa ne kepparitkin ottaa mukaan, meidän Tarja Kaarina -keppiheppasen seuraksi... 😉


Päivät ovat maanantaista keskiviikkoon klo 10.00.-16.00. Hinta 90€. (Omat eväät mukaan.) Tallipäivä toteutuu jos vähintään 3 osallistujaa. (Max. 5 ). Vapaille / peruutuspaikoille voi tulla myös yksittäisiin päiviin!


Varausmaksu (30€ hinnasta) on suoritettava 1vko varauksen jälkeen ja se palautetaan tarvittaessa vain lääkärin todistusta vastaan. Paikat täytetään varausmaksujärjestyksessä, loppumaksu tulee n. 1vko ennen varatun Tallipäivän alkua. Maksutiedot tulee sähköpostiin, muista tarkkailla posteja!

Järjestäjä pidättää tarvittaessa oikeuden muutoksiin. Varaukset tästä

Lisätiedot: hepsisteam(at)gmail.com tai 044 3579 573 / Maret. Jos et saa kiinni soittamalla, laita (WA)viesti, niin soittelen takaisinpäin!


Katso myös PONIPOWERII -leirit!80 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page